Välj bultcirkel

emotionbanner

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

OZ Racing Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-icon


Yta more-iconKonstruktionstyp more-icon
ET more-icon
Bredd more-icon
Eker more-icon

återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

OZ Racing fälgar - I snabbfilen sedan dag 1

Italiensk smak, lyx, mode, konst, stil och kultur – det är vad OZ fälgar står för. 1971 grundade Silvano Oselladore och Pietro Zen företaget OZ, vars namn består av initialerna från deras efternamn. 1982, bara 11 år senare, vann de Lamborghini som exklusiv kund. 1984 grundade de, baserat på sin växande framgång, racingavdelningen OZ Racing och gick in i Formel 1, där de utrustade Alfa Romeo med OZ alulfälgar. Under de följande åren utrustade OZ Racing olika lag och förare som vann världsmästerskapet med OZ-däck. Till exempel Alain Prost och Fernando Alonso. OZ-fälgen är inte bara representerad i Formel 1, utan även i rally och många andra typer av motorracing. Och inte bara proffs kan köra OZ-fälgar - du kan också köpa dem i fälgbutiken till din bil!

Wheels OZ Racing - Alufälgar med italienskt temperament

Du kan få OZ alufälgar i storlekar från 16 tum till 18 tum fälgar upp till 22 tum i vår OZ onlinebutik. OZ Racing-fälgar är sportiga och dynamiska. För det speglar företagets filosofi: kreativitet, innovation och teknisk erfarenhet kombinerat med italiensk smak och stil. Det betyder att OZ har det perfekta däcket i ärmen för både racing och vardagsbruk. Och det gör att du kan köra exakt, bekvämt och säkert. OZ lalufälgar utsätts för mycket strikta säkerhetstester, såsom LBF biaxialmaskinen, innan de säljs. Inte bara fälgens skick kontrolleras noggrant, utan även lackens skick. Det är så OZ-Racing garanterar livslängden på sina produkter. Det speciella med OZ är också uppmärksamheten på detaljer som du kan känna igen på alla OZ-fälgar. Tillverkaren lovar alltid att hitta den bästa lösningen när det gäller forskning, teknik, design, kvalitet, pris och prestanda. Det låter lovande - det är det också!

Fälgar OZ köp i vår fälgbutik

Du kan köpa OZ alufälgar via fälgbutiken aka OZ Racing Shop. De lätta, solida och manövrerbara OZ-fälgarna med tillhörande däck är och förblir en favorit. För OZ-fälgar är en komplett framgång både inom motorsporten och i vardagen. Med vår OZ fälgkonfigurator kan du se OZ Racing fälgarna i alla finish - speciellt OZ svarta fälgar har allt. Om du har hittat det du letar efter så titta även efter rätt sommardäck, vinterdäck eller åretruntdäck och designa de finaste individuella kompletta däcken. Bli en del av OZ framgångssagan du också och känn kvaliteten av OZ alufälgar!

Senast uppdaterad: 16.03.2022

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt