Välj bultcirkel

OXXO Oberon 4 Silver Felge mit Reifen silber in 15Zoll Winterfelge Alufelge auf weissem Citroen C1 II ⬇️ mit 15mm Tieferlegung ⬇️ Industrial Hall_Alt Frontansicht_1
AUTEC Wizard Gunmetal matt Felge mit Reifen grau in 16Zoll Winterfelge Alufelge auf weissem Citroen C1 II ⬇️ mit 15mm Tieferlegung ⬇️ Industrial Hall_Alt Frontansicht_1
Borbet LV4 black glossy Felge mit Reifen schwarz in 14Zoll Winterfelge Alufelge auf weissem Citroen C1 II ⬇️ mit 15mm Tieferlegung ⬇️ Industrial Hall_Alt Frontansicht_1

Välj fordon

 • Fordon
 • Registreringsskylt

Citroen Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6Färg more-icon
Utförande more-icon

Pris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon

Konstruktionstyp more-icon

ET more-icon
Bredd more-icon

Eker more-icon


återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
Typgodkännande komponent ABE-typgodkännande ECE-typgodkännande Kräver ingen registrering
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...
Visa alla registreringsfria fälgar
Visa alla registreringsfria fälgar
AUTEC Wizard Gunmetal matt
AUTEC Wizard Gunmetal matt
AUTEC Wizard Gunmetal matt
AUTEC Wizard Gunmetal matt
 • 15"
 • 16"
 • 17"
 • 18"
 • 19"
tillgängliga
5.884,48 kr
för 4 fälgar

Välj fordon

Borbet LV4 black glossy
Borbet LV4 black glossy
Borbet LV4 black glossy
Borbet LV4 black glossy
 • 14"
 • 15"
 • 16"
 • 17"
tillgängliga
5.063,96 kr
för 4 fälgar

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

Citroen alufälgar - kvalitet från Frankrike

Citroen, ett märke född i Paris 1919. En fransman som skjuter direkt till toppen med sin Citroen Type A-modell. Från och med den dagen erövrar det dubbla V gatorna. De första massbilarna tillverkade i Europa. Den franska biltillverkaren tar sig till toppen.

Citroen alufälgar - Väldigt franska, väldigt snygga med rätt fälg som kompletta däck!

Om du också är ett fan av den ikoniska franskan, måste du förr eller senare göra ett val. Att välja rätt fälg. Oavsett om det gäller fälgar med design med dubbla ekrar, flera ekrar eller en dynamisk fälg med turbinutseende. Hos Velonity hittar du ett bländande urval av banbrytande alufälgar. Många designs och ännu fler märken. Du kan ta reda på vilken fälg som bäst passar din vackra franska bil här.

Citroen fälgar - ingen ful ankunge ... och däck för en gudinna

Andrè Citroën förstår bättre än någon annan hur han ska presentera sitt varumärke. Eiffeltornet förvandlas till ett utställningsutrymme med gigantiska neonskyltar. Hans bilar ger sig ut på stora äventyr. En Citroën var den första att korsa Afrika, det var också en Citroën som körde så långt som till Kina – långt innan SUV ens fanns. Efter den första framgången kommer det första nederlaget. Julafton 1934. Allt är bortspelat. Chefen är i konkurs. Med honom hans varumärke. Traction Avant blir ett livbälte. Michelin tar kontrollen.

Citroen alufälgar och kompletta däck till kultbilen

Enkelt, smidigt och bekvämt. 2CV kommer att vara varumärkets imagebärare. Bättre känd som Ankan. Ankan blir förstås stjärnan för varumärket. Faktiskt en grå ankunge i början. Andra färger kommer senare. En astronomisk lång väntetid på sex år. Ankan blir en absolut kultbil. Endast bilen med de två bokstäverna konkurrerar med den från samma hemmaplan - DS. För första gången i 1955 rullar Gudinnan av löpbandet- Gudinnan, välkänd för frankofila fordonsfans. Sett en miljon gånger på gatan som ett tekniskt landmärke. Fransk livsstil och social prakt är vad gudinnan representerar.

Citroen fälgar och kompletta däck - avantgarde istället för tråkigt

2010 får Gudinnan nytt liv. DS3 är reinkarnationen av en myt, reinkarnationen av DS. Tillsammans med Ankan är Gudinnan kultbilen från Citroen. En mini på franska. Kom ihåg - en gudinna förtjänar gudomlighet. Därför är endast rätt att du hittar rätt fälg till bilen. Om du väljer en sportig dubbelekrad eller en klassisk femekrad fälg är upp till dig. Låt din DS3 stråla med nya fälgar. En anka med spikar. Citroën C4 Cactus. Okonventionell, ekonomisk, innovativ. På väg mot nya äventyr med en anka som är lika icke-konformistisk, pragmatisk och enkel som sin historiska föregångare. Visa vad den är gjord av med en helt ny fälg. En filigran Y-eker eller en multi-ekare passar den stickande ankan särskilt bra.

Citroen fälgar och kompletta däck för Berlingo and Co.

En rymlig jätte vinner loppet. Citroën Berlingo har varit en integrerad del av gatorna sedan 1996. En pragmatiker som fortfarande är lika rolig att köra. Familjebilen är smart och bekväm. Om du också har tagit Berlingo till hjärtat, så ge den en helt ny glans. Silverfälgar med fem, sex eller sju ekrar är tidlösa men ändå kraftfulla och sportiga. Den stilige jätten bland fransmännen kör precis så briljant som den ser ut. C5 är den mest eleganta representanten för business class. En stark personlighet med aerodynamiska linjer. Den starka siluetten tål starka alufälgar. V-ekrar framhäver den sportiga karaktären hos den vackra C5´. Dessa fälgar utstrålar ren dynamik.

Citroen aluminium fälgar - Bländande utseende med fälgar och kompletta däck för ett litet fordon

C1- bebisen från Frankrike. Liten, smart och ekonomisk – det är så den smyr sig in i kvinnors hjärtan. Staden är dess hem. En glad vardagskompis. Unna din lilla en uppsättning nya fälgar. C1 känner sig mest bekväm med alufälgar i ett banbrytande silver och svart färgschema. Rätt däck bidrar!

Citroen alufälgar till Citroen C3 som kompletta däck i 16 tum, 17 tum, 18 tum, 19 tum osv.

Obegränsad frihet, som annars endast upplevs av cabrioletförare. C3:s Zenith-vindruta gör det möjligt. Panoramautsikten är makalös. En öppen design - bekväm och säker. Dessutom finns en rymlig interiör, som annars bara de stora bilarna kan erbjuda. Om du har valt en C3, understryka då dess raffinerade stil med banbrytande fälgar. Med alufälgar som påminner om en rotor bevisar du din smak och framhäver din sportiga sida.

Köp Citroën fälgar

Oavsett vilken drömmodell ditt hjärta slår för, med rätt fälg på din franska bil kommer du att göra det innovativa varumärket rättvisa. Bestäm dig nu för nya alufälgar. Vår toppservice gör det enkelt för dig. Vårt bländande, uppdaterade urval av fälgar lämnar inget övrigt att önska. Flera tumstorlekar finns tillgängliga: oavsett om det är 15 tum, 16 tum, 17 tum, 18 tum, 19 tum, 20 tum, etc. Prova Citroën-fälgarna i fälgkonfiguratorn, lägg till dem i kundvagnen och köp dem sedan i webbutik. Färdigmonterade som kompletta däck.

Senast uppdaterad: 2022-05-10

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

 • Fordon
 • Registreringsskylt