Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

Corvette Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6

Färg more-icon
Utförande more-icon

Pris more-icon


Säsong more-icon

Yta more-iconKonstruktionstyp more-icon

ET more-icon
Bredd more-icon
Eker more-icon
återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...
Visa alla registreringsfria fälgar
Visa alla registreringsfria fälgar
Skapa komplett hjul

Corvette fälgar - Fina alufälgar för den hisnande amerikanska bilen 

Det karaktärsfulla fordonet har fått sitt namn från ett smidigt, litet krigsfartyg. Namnet är åt andra sidan av franskt ursprung. Fordonets historia är lång och mångfacetterad. Corvette C1 är det första fordonet i sitt slag och såg dagens ljus 1953. Chevrolet Corvette C8 har prydt våra gator sedan 2019. Vad saknas? Ingenting! Åt andra sidan finns det fortfarande ett behov av nya fälgar då och då. Oavsett om det är i svart eller silver: du kan hitta din nästa fälg med matchande däck som ett komplett däck i en mängd olika utföranden i vår webbshop. Lägg enkelt till dem i varukorgen med alufälgar. Fri frakt ingår. 

Corvette fälgar - Lång motorhuv, kort beslutsprocess för nya fälgar inklusive däck i 19 tum, 20 tum och 21 tum 

Corvette står för livsstil. En "Easy Rider"-känsla. Fordonet är kraftfullt, och inte bara upp till Norrland. Nä, en Chevrolet Corvette avslöjar också den högsta nivån av lyx som Chevrolet har att erbjuda! Sportbilen i mellanklassen är inte en som drar sig för utseendet. Trots allt är dess yttre design lika sportig som vacker. Även icke-bilentusiaster tycker att bilens design är perfekt formad, aerodynamisk och särskilt utsmyckad. Ingen kan titta bort här! Oavsett vilka fälgar som är monterade. Ett förslag från oss: Nya hjul från Schmidt passar perfekt! En ny fälg i svart eller grått ser lika bra ut på Corvette!  

Köp nya kompletta däck för Corvette C3 till Corvette C8 

Oavsett om det är Corvette C1, Corvette C6, Corvette C7 eller Corvette C8, kommer de alla med en platt huva som var före sin tid. Design hos Chevrolet syftar alltid till att skapa den mest kraftfulla bilen. Ett stilrent utseende med matchande fälgar och däck är därför extra viktigt här! De nya alufälgarna finns i storlekarna 19 tum, 20 tum och 21 tum. Observera: Hjulen och däcken i onlinebutiken är för Corvette C3 och yngre modeller! Välj enstaka lämpliga fälgar inklusive däck. Dessutom: Du får däck och fälgar färdigmonterade som ett komplett hjul, levererat till din ytterdörr utan extra kostnad för frakt. 

Corvette fälgar - Finns i onlineshoppen från Oxigin, BBS, Schmidt och Co. 

Oxigin, BBS och Schmidt ligger givetvis högst på listan när det kommer till heta hjul till den amerikanska sportbilen från Chevrolet. Slutligen, hur väl passar Schmidt Drago Corvette?! Schmidt Drago ger fordonet elegans och sportighet och framhäver Corvettens moderna form med sin filigrandesign. Det spelar ingen roll vilket alufälgdesign du väljer: det är bäst att prova av det i hjulkonfiguratorn! 

  

Senaste uppdatering: 16/09/2022 

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt