Välj bultcirkel

emotionbanner

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

Mam Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-icon

Pris more-icon


Säsong more-icon


Yta more-iconKonstruktionstyp more-icon


ET more-icon

Bredd more-iconEker more-icon
återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

MAM alufälgar - från Kurpfalz ut i världen!

MAM alufälgar kommer från en fälgsmedja som ligger i hjärtat av Kurpfalz. Men det som vid första anblicken verkar lite hemtrevligt är överraskande vid närmare eftertanke. MAM har lyckats positionera sig över hela världen och gör bilister på gott humör runt om i världen. När allt kommer omkring ser inte bara hjulen fantastiska ut, de rundar av utseendet på ett brett utbud av fordon på ett sportigt sätt – de visar också förstklassig kvalitet. Hur gör MAM det? Mer om detta här.

MAM alufälgar - symbolen för en legendarisk framgång!

Exklusiv design, högt igenkänningsvärde och hög kvalitetsstandard – det är vad alufälgar från MAM står för. Fälgarna är tillverkade av den medelstora Keskin Group och är extremt populära inte bara i Tyskland utan över hela världen. MAM är känt för nyutveckling och ett brett utbud av produkter med högkvalitativa fälgar och däck. Funktionalitet och design spelar en nyckelroll vid utveckling och tillverkning av MAM-fälgar. Företaget fokuserar också på kundernas behov – kvalitet, säkerhet och prestanda avgör också produktionen. Det är också företagets mål att alla MAM-fälgar ska ge bilen ett särskilt högt igenkänningsvärde.

MAM alufälgar: Höga produktionsstandarder möter ambitiösa designstandarder!

Företagets filosofi är alltid att erbjuda MAM-fälgar i exklusiv design och förstklassig kvalitet. Eftersom alla produkter är utvecklade i Tyskland uppfylls de strängaste kvalitetskraven. MAM alufälgar finns tillgängliga från 14 till 20 tum och för alla vanliga fordonstyper. De kännetecknas av ett trendmedvetet utseende och erbjuder en riktig uppgradering av din bil. Förutom de klassiska färgerna innehåller färgutbudet på MAM-fälgarna även en blank vit eller guld. Designen sträcker sig från sportig, klassisk och tidlös – till en aggressiv look.

MAM alufälgar - fyra i en liga

MAM alufälgar har varit en integrerad del av den europeiska marknaden i många år. Och det har många fördelar. En av dem: ett högkvarter baserat i Berlin. Därifrån sköter företaget sina fyra filialer: MAM Alloy Wheels, Keskin Wheels, Syron Tyres och nu senast Berlin Tyres. Försäljningsbolaget samlar ovanstående företag från däck- och fälgsektorn under ett tak i syfte att marknadsföra dem. Faktum är att kunskap för effektiv marknadsföring, strategisk planering och sist men inte minst relationen mellan produkter och handel är en väsentlig del av framgång.

Fascinerande, sportig, vacker: MAM alufälgar

MAM alufälgar är nästa nivå! De sätter standarder vad gäller dynamik, utseende och värde. Progressiv design ingår. Unika däck för bilister som letar efter något speciellt. Dessutom är fälgarna prisvärda! Ytterligare ett extra: Tillverkaren är ISO-certifierad och det finns rapporter och ABE för otaliga applikationer. Det är skönt när bilister får något inom sin budget!

Fälgklassiker från MAM: MAM B2, MAM RS4 och MAM B1

En visuell njutning är MAM B2, som finns i nio olika färger. Dess perfekta design förhöjer visuellt varje fordon. Tvärbalkarna ger ren dramatik och dynamik! Filigranstrukturen gör resten för att sätta pricken över i:et på varje fordon. Kommer i 18 tum till 20 tum.

MAM B1 är också en av höjdpunkterna i kollektionen. Denna trendfälg har fingret på tidens puls. I färgen Black Painted gör den vilken bil som helst till ett riktigt blickfång. De dubbla ekrarna är inte bara smala och vassa, de förvandlar visuellt vilken familjevagn som helst och ger en extra dos dynamik. Bara torka och välj MAM B1 alufälgar. Designen är tidlös, men designen är modern och den blanka ytan kompletterar den moderna looken. Finns i ståtliga 21 tum.

De är smarta, de är heta, de ger glädje. Vi pratar om MAM RS4 alufälgar. Ett däck - perfekt lämpat för det fantastiska utseendet. Frankenthal-fälgsmedjans avkomma imponerar med sin sportighet och dynamik. Tack vare de snabba kryssarna. Den kompakta mitten på fälgen kompletterar filigrandesignen och rundar av formen på ett modernt sätt. Det finns nio färger att välja mellan från 17 tum till 20 tum, så det finns något för alla.

Superatlet bland alufälgar - MAM RS3-fälgar & MAM W4-fälgar

Visserligen är nog MAM sin egen största konkurrent! Detta bevisas också av MAM RS3-fälgen, som kommer med en rik design med dubbla ekrar. Däckets arkitektur har uppdaterats. Tack vare skarpa kanter och flera veck och skåror avslöjas däckets livliga karaktär vid första anblicken. Samtidigt framhäver ekrarna storleken på däcket och sjunker något in i mitten av fälgen. Detta gör MAM RS3 perfekt för att etablera sig som en av våra alla tiders favoriter.

Även i ligan av superatleter: MAM W4-fälgen. Och med rätta, säger vi! Här är 5-ekrad design innovativ och smart på samma gång. Varför? För å ena sidan kan vi använda ett modernt färgschema i blank svart eller matt grått. Åt andra sidan har ekrarna fördjupningar (hål) i ytterkanten. Detta är inte bara modigt utan också ganska överväldigande att se på i nästan alla fordon.

Konfigurera MAM alufälgar på Velonity och köp dem online

Du kan köpa dessa och många andra MAM-fälgar i vår webbutik. Saknar du fortfarande rätt däck till din bil? Konfigurera sedan dina nya kompletta däck i 3D-fälgkonfiguratorn. För att göra sökningen enklare, använd helt enkelt lämpligt filter för sökningen. Oavsett om det är matt, lackerat, palladium, polerat eller svart - du kommer säkerligen att hitta din nya fälg hos MAM! Motsvarande sommardäck, vinterdäck eller åretruntdäck, även kända som allvädersdäck, kan väljas samtidigt. Så du är förberedd för varje årstid, oavsett om det är sommar eller vinter. Det matchande TPMS-systemet finns också tillgängligt. Frakt av däck och fälgar är gratis. Sätt glödheta accenter på BMW, Audi, Mercedes, Volvo, VW, Seat and Co. Med beslutet om en MAM-fälg får du alltid en exklusivt designad och högkvalitativ alufälg med karaktär.

Senaste uppdatering: 2022-03-29

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt