Välj bultcirkel

emotionbanner

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

Borbet Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon
Konstruktionstyp more-iconET more-icon

Bredd more-icon


Eker more-icon

återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

Borbet alufälgar - En riktig jätte bland tillverkarna

Borbet - ett familjeföretag med tradition och många års erfarenhet. Företagets huvudkontor grundades i Hallenberg-Hesborn 1962 med 5 anställda. Som den tredje största fälgtillverkaren i världen har Borbet byggt upp ett utmärkt rykte som en pålitlig tillverkare av originalutrustning. De välkända varumärkena som Borbet tillverkar för är bland annat Audi, Ford, Volkswagen, BMW och Mercedes-Benz. Det är därför inte konstigt att efterfrågan på eftermarknaden också är enorm. Borbet alufälgar inspirerar nationellt och internationellt med sin kvalitet, innovativa teknik och banbrytande design.

Ren entusiasm och passion! Borbet alufälgar

Lättmetallfälgar utvecklas, produceras och säljs med passion. Det är också denna passion som blir en del av hjulens DNA och i slutändan skapar den spänning som föraren känner när han väl har bestämt sig för Borbet. Och det är denna passion som har sprungit genom företagets ådror sedan 1962. Under denna tid har tillverkaren förökad sin verksamhet och öppnad upp på totalt åtta orter. Sex av dem är i hemlandet Tyskland. Det finns också en i Sydafrika och en i Österrike. "Made in Germany" är av högsta prioritet redan från början. Så lyckades tillverkaren erövra världen med totalt 4 500 anställda från Hallenberg-Hesborn i regionen Hochsauerland. Margot Borbet, hustru till företagets grundare Peter W. Borbet, har drivit företaget sedan 2019.

Klassiskt möter trend!

Borbet bekräftar för närvarande sin säkra instinkt för nya trender och design med flerfärgade målade fälgar som den svart-röda linjen CW2. Företaget, grundat av Peter Wilhelm Borbet med cirka 4000 anställda på 8 orter världen över, fokuserar på hållbara produkter och miljövänlig produktion. Borbet alufälgar uppfyller de högsta standarderna, som kombinerar design och säkerhet samt hållbarhet och funktionalitet. Funktionaliteten och robustheten hos Borbet-fälgarna är också mycket viktiga, så det finns olika modeller, som XRT, XR och CA, som egnar sig till vintern och ger din bil ett extraordinärt utseende året runt.

Borbet: producent med ansvarskänsla

För att permanent säkerställa det unika vid Borbets alufälgar, investerar företaget i hållbar, värdeorienterad tillväxt inriktad på kvalitet och innovation. Borbet imponerar inte bara med sportiga fälgar som Borbet XL och Borbet BLX, utan också med sin tekniska överlägsenhet. Det senare är garantin för pålitlig säkerhet, maximal stabilitet och optimal körupplevelse. Innovativa processer utvecklade genom forskning - som Undercut, FlowForming och ExaPeel - gör att Borbet-fälgar sticker ut från mängden. De säkerställer också alltid den bästa kvaliteten.

Borbet förstås som en del av en större helhet

Så det är inte konstigt att familjeföretaget också är aktiva på det sociala planet. Oavsett om det är konst, kultur, sport, sociala förhållanden – Borbet stödjer flera projekt. Detta är och har alltid varit en tradition på Borbet. Socialt ansvar har alltid varit en integrerad del av företagskulturen. Genom engagemang i människor, klubbar, institutioner och projekt som Borbet värnar om, går Borbet från ord till handling. Åt ena sidan är det den lokala tillhörigheten och övertygelsen som driver familjeföretaget, åt andra sidan det roliga med att arbeta tillsammans. Målet? livsdrömmar ska också väckas till liv, inte bara bilar. Efter mottot: Just do it!

Även eftertraktad på OEM-marknaden - Borbet fälgar

Borbet alufälgar är kända för många saker. För deras livstid. För deras säkerhet. Och naturligtvis också för den perfekta körupplevelsen. Det är den levande verkligheten i familjeföretaget. Beviset är miljontals nöjda bilister världen över. Därför är det inte förvånande att Borbet finns i många fordon, eller snarare kan hittas bland många fordon. Som tillverkare av originalutrustning vet fälgtillverkaren hur man imponerar. Därför är det inte konstigt när det kommer till urvalet av alufälgar att Borbet ligger i poolen bland mer än 30 biltillverkare och tillverkare. Många av oss har därför redan lagt märke till den utmärkta Borbet-kvaliteten i bilen. Samarbetet med den internationella fordonsindustrin har funnits i många år och bygger på utmärkt arbete, perfektion och förtroende. Detta är förmodligen det bästa beviset på att tillverkaren är ett utmärkt val för dina nya fälgar – eller dina nya kompletta däck. Som producent värderas Borbet högt för sin tillförlitlighet, flexibilitet och innovativa styrka, vilket också spelar en stor roll i utveckling och produktion.

Köp Borbet fälgar online i fälgbutiken - samt däck som kompletta däck

Det spelar ingen roll om du väljer helårsdäck, vinterdäck eller sommardäck. Dina nya Borbet-fälgar kan konfigureras snabbt och enkelt i 3D-fälgkonfiguratorn. Där kan du även justera billacken och höjden på fordonet. På så sätt får du en korrekt bild av hur ditt fordon kommer att se ut senare med de nya fälgarna. På så sätt kan du se hur färgerna på fälgarna och fordonet matchar varandra, oavsett om det är i matt eller glossy-silver, svart eller frontpolerat. På så sätt undviker du också att köpa alufälgar, som antingen ser för små eller för stora ut. Ibland handlar det helt enkelt om att välja den större fälgen för att få önskat resultat. Även om detta är mindre bra för ekonomin, blir resultatet gladare ansikten och ett stort leende när du ser de nya kompletta däcken på fordonet.

Tack vare ett enormt utbud av fälgar, många av dem även med certifikat, och moderna designs finns rätt fälg till vilken som helst vanlig bil. Ange bara fordonet i fältet i fälgbutiken och välj rätt Borbet alufälgar. I vår webbutik kan du välja Borbet fälgar i 14-22 tum. De rätta däck dycker sedan också upp som du enkelt kan välja. Oavsett om det är sommardäck, vinterdäck eller praktiska helårsdäck. På så sätt kan du få dina nya kompletta däck snabbt, enkelt och smidigt.

Nytt är alltid bättre! Beställ enkelt med fri frakt och få de färdigmonterade däcken. Nästa tillgängliga tid, för installation av de nya kompletta däcken, på en verkstad kommer definitivt att hittas.

Senast uppdaterad: 2022-02-11

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt