Välj bultcirkel

emotionbanner

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

Bbs Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-icon


Yta more-icon
Konstruktionstyp more-icon

ET more-icon
Bredd more-icon


Eker more-icon


återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

Köp BBS fälgar 

Köp BBS-fälgar och kompletta hjul online här. Fri frakt, 3D-konfigurator och toppdesign i aluminium 

BBS fälgar inklusive däck - Köp med t.ex. sommardäck eller vinterdäck som kompletta fälgar i webshopen 

Tack vare sitt året runt-sortiment är BBS väl representerat på eftermarknaden. I vår webbutik kan du köpa de smart designade BBS alufälgar, som är målade med miljövänlig färg, och beställa rätt däck direkt. Oavsett om det är med sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck. Urvalet av BBS-hjul är mångsidigt och kan köpas i fälgstorlekar från 16 tum till 21 tum. Frakten är gratis. Skäm bort din BMW, Mercedes, VW Golf, VW Bus, Audi, Porsche och Co. med något extra fint! 

BBS alufälgar - Legendariska hjul för en legendarisk look 

Firad och mycket framgångsrik. Och i många decennier - det är BBS alufälgar. Bara tre år efter att företaget grundades vann BBS sin första titel vid det tyska racingmästerskapet. Många fler följde. På 1980-talet uppnådde BBS många viktiga racingframgångar. Till exempel flera totalsegrar i 24-timmarsloppen på Le Mans, Daytona och på Nürburgring. 

Under 1990-talet hade företaget också ett antal mästerskapssegrar, inklusive touring car championships i Frankrike, England, Italien och Tyskland. Så det är fantastiskt att gå direkt till racingfälgan. BBS alufälgar och -däck finns i onlinebutiken i fälgstorlekar från 16 tum till 22 tum. 

BBS-fälgar - fälgen med motorsportgener 

Sedan millennieskiftet har fordon på BBS alufälgar dominerat internationell motorsport och vunnit flera titlar i Formel 1. På 2010-talet uppmärksammade BBS sig genom att vinna den tyska Touring Car Masters-titeln med BMW. Namnet BBS står för grundarna av företaget, Heinrich Baumgartner och Klaus Brand, samt platsen där företaget har sitt huvudkontor sedan 1970 i Schiltach i Schwarzwald.   

BBS alufälgar - kvalitet möter lätthet. Idealisk för alla fordon 

BBS-fälgar har tillverkats enligt höga kvalitetskrav i många år. "Flödesbildningen" uppnår en högre kompression av materialstrukturen. Varje BBS alufälgar kontrolleras för luftinneslutningar och ytdefekter med ett röntgentest innan de säljs. Så du kommer garanterat att köpa felfria BBS-fälgar och däck i vår webbshop. 

BBS-fälgar - Tillverkade där kvalitet har ett hem! 

Dessutom sker hela företagets produktionsprocess i Tyskland, vilket gör att BBS inte bara är känt för att utrusta ledande biltillverkare utan också för sin pålitlighet och leverans i tid. 

Företaget, med mer än 400 anställda och fler än 15 praktikanter, delar för närvarande upp sina BBS alufälgar i tre produktlinjer. Kort sagt: Forged Line, Performance Line och Design Line med alufälgdesign som "CI-fälgar", "LM"-fälgar, "CH-R"-fälgar och "XA"-fälgar. Dessa inkluderar till exempel de populära BBS CI-R fälgarna, CH-R fälgarna eller BBS Super RS. Det är svårt att tro hur otroligt snygg en BBS Super RS-fälg ser ut på ett fordon som en VW Golf eller BMW! Det spelar ingen roll om tumstorleken är 19 tum eller 20 tum. 

BBS alufälgar - Fälgar som är perfekta och med plus i prestanda!   

BBS-hjul är extremt lätta och extremt stabila. Designen imponerar med sin enkla men sportiga elegans. I år kan BBS fira sitt 45-årsjubileum. Under denna tid har BBS alufälgar lyckats göra sig ett namn inom motorsporten. 1995 vann Michael Schumacher världsmästerskapet i Formel 1 med sitt fordon, Benetton-Renault på BBS-hjul. 

Samma år revolutionerade företaget eftermarknaden med det tvådelade RS-hjulet, som nu är känt världen över som en designklassiker. Med rätt däck blir det ett komplett hjul. Oavsett om det är sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck. Vi erkänner, de flesta kommer nog att satsa på sommardäck. Det är trots allt bättre att bara köra sådana pärlor på sommaren med rätt däck som sommardäck. Lita på hjul som inspirerar! Lita på hjul inklusive däck som säkerligen kommer att förvandla ditt fordon till en visuell explosion. 

BBS alufälgar - den vackra färgen gör skillnaden: oavsett om det är i svart, silver, grått, Nürburgring Edition, brons, titan, guld eller platina. Oavsett om det är satin, matt eller glansigt  

En BBS alufälg är inte bara känd för att den kommer med en helt egen design. Kopierat tusen gånger och aldrig lika! Likaså är det deras yta som bilisterna älskar så mycket. Färgspektrumet på hjulen som erbjuds sträcker sig från till exempel svart, silver, grått, Nürburgring Edition, brons, titan, guld till platina. Dessutom finns det olika glansgrader i matt, satin eller blank. Detta är det perfekta valet för dig att förfina din BMW, Mercedes Benz, VW Golf eller ett stort antal youngtimers med en BBS alufälgar. 

Senast uppdaterad: 25.10.2022 

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt