Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

24 Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-icon


Yta more-icon

Konstruktionstyp more-icon


ET more-icon
Bredd more-icon


Eker more-icon


återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

24 tums fälgar: Maximal storlek, maximal prestanda 

Puh, med 24 tums fälgar görs definitivt ett uttalande. Tror du att det inte blir större än så? Då tar du fel – större är alltid möjligt. 24 tums fälgar är den största tumstorleken som du kan köpa i vår butik. Visserligen är urvalet av fordon med 24-tums alufälgar ganska litet. Men det är just därför denna nisch behöver serveras. För har du 24 tums däck på så förtjänar du ett toppval, toppservice och toppkvalitet.  

Lyckligtvis har du kommit till rätt plats här hos oss på Velonity. Välj dina 24-tumsfälgar och låt Monster Wheels jobba i vår realistiska 3D-fälgkonfigurator. Använd vår kundtjänst om du har några frågor eller speciella önskemål. Beställ sedan dina 24 tums fälgar valfritt med matchande däck. Vi sätter de kompletta hjulen på alufälgen och balanserar dem. Monteringen (och givetvis leveransen) är självklart gratis för dig. Att köpa exklusiva jättedäck har aldrig varit så enkelt. Så vad väntar du på? 

Hur stora är 24 tums fälgar och vilka bilar kör med dem? 

För att förstå: 24 tums fälgar är nästan 61 cm höga. Det är över en halv meter! På fyra hjul ser det ganska massivt ut. Det är inte konstigt att du tappar käken med så stora däck. Men vilka bilar har egentligen så stora hjul? 

Det är uppenbart: 24-tumsfälgar passar inte en Twingo, utan är reserverade för stora – riktigt stora – fordon. Till exempel kan Mercedes G-klass eller jättesuvar som BMW X7 och Audi Q8 köra 24-tumshjul. Terrängfordon gör också ett gott intryck med 24-tums alufälgar. Om de imponerande jätte hemskorna inte räcker till för dig kan du få kromfälgar. 24 tums fälgar i ljus krom – inte ens vi vet hur vi ska sätta ord på ett så bombastiskt utseende. 

  

Senast uppdaterad: 2022-08-11

Visa mindre
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt