Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

20 Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6
Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon

Konstruktionstyp more-iconET more-icon

Bredd more-icon
Eker more-icon


återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
Typgodkännande komponent ABE-typgodkännande ECE-typgodkännande Kräver ingen registrering
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

20 tums fälgar: Hur stor är en 20 tums fälg och vem kör med 20 tums fälgar?

Naturligtvis använder vi tummar för att definiera storleken på en fälg. Men vad de egentligen säger är ofta oklart. Det är faktiskt ganska enkelt. När vi pratar om en 20 tums alufälgar menar vi diametern. I det här fallet omvandlas det till 51 cm. De massiva 20-tumsdäcken är definitivt bland de större modellerna. Naturligtvis är de därför mer benägna att köras på större bilar som Audi A8, Jaguar XJ och Mercedes CL och Volvo  XC40.


20 tums fälgar och vem kan bära 20 tums fälgen

Vi ser ofta lyxlimousiner med 20-tumsfälgar. Men mellanklassbilar kan också ha 20-tums alufälgar. Till exempel BMW M4 Coupé. Dess sportiga karaktär stöds optimalt av BMW 20-tumsfälgar. De får bilen att framstå ännu djupare och bredare, och det gör även KV1 från MB-Design, vars konkava design ytterligare stödjer effekten. Som ett 20-tums komplett däck är kombinationen av 255/30-däck med 9x20'' fälgar med en offset på 34 och en 5x120 bultcirkel ett bra val.
20-tums SUV-fälgar är också mycket populära. På de stora terrängbilarna ser mindre fälgar bara ... inte rätt ut. Det är därför Audi Q5, till exempel, kan bära svarta 20-tums alufälgar perfekt. Men VW Tiguan med 20-tums svarta alufälgar ger också en fin figur i en sådan kombination.


20 tums fälgar hos Velonity

Letar du efter rätt 20 tums alufälgar till din bil? Ange enkelt dina bildata i fordonsmasken och få vist moderna fälgar till din bil. I filtret kan du sedan välja 20 tums fälgar. Om du har hittat något du gillar, ta en fotorealistisk titt på dem igen i 3D-fälgkonfiguratorn innan du får dem levererade till din ytterdörr gratis. Åh, och förresten: Vi har även kvalitetssommardäck, vinterdäck och MS-däck i vårt sortiment för dig. Detta gör att du kan sätta ihop dina alldeles egna 20 tums kompletta däck! Köp online nu, och spara pengar.


Senast uppdaterad: 2022-04-25

Visa mindre
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt