Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

19 Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6

Färg more-icon
Utförande more-iconPris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon

Konstruktionstyp more-icon


ET more-icon

Bredd more-icon


Eker more-icon


återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

19 tums fälgar - den gyllene medelvägen med 19-tums aluälgar

När ni letar efter nya alufälgar har var och en av er säkert funderat över vad storleksbeteckningen egentligen säger om fälgen. Helt enkelt: Den internationellt kända tumspecifikationen anger alufälgens diameter. 19-tumsfälgar mäter nästan 48 cm. Det gör den lämplig för en lång rad olika bilar, eftersom 19-tums alufälgar varken är särskilt små eller särskilt överdimensionerade – de är mer i mitten. Tittar man runt på våra gator så är det många bilar med stora däck på vägen. Generellt gäller att ju större bilen är, desto större alufälgar kan du montera. Så det verkar logiskt att många lyxsedaner är utrustade med 19-tums alufälgar som standard. Till exempel SL-klassen från Mercedes eller Tesla Model S. Men även BMW-fälgar, Renault-alufälgar eller Toyota-alufälgar tas väl emot i 19 tum.

19 tums alufälgar som kompletta däck hos Velonity

Volkswagen-familjens stora sedan kan även bära 19-tumsdäck. Till exempel Brock B32 i 8,5x19 tum med en offset på 35 och en bultcirkel på 5x112. Som kompletta däck rekommenderas kombinationen med däck i 255/40. Inte att glömma är dock det ständigt växande segmentet av stadsjeepar. Förutom Audi A7 kan till exempel Ford Kuga även bära stora alufälgar. Om du kombinerar sommardäcken, vinterdäcken eller allvädersdäcken i 235/45 med fälgar i 7,5x19 tum med en offset på 45 och en bultcirkel på 5x108 får du ett komplett sommardäck, vinterkomplett eller komplett åretruntdäck vilket gör att terrängcharmören framstår som större och bredare. Svarta fälgar, drop center fälgar och 5 ekrar fälgar är också mycket populära i 19 tum. Speciellt 19 tumsfälgar i svart kan kombineras med nästan alla fordon. De ser inte bara eleganta och sportiga ut på samma gång, de får även kompakta bilar och stora bilar att se fantastiska ut! Köp online nu, och spara pengar.

Senaste uppdatering: 21/03/2022

Visa mindre
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt