Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

18 Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6

Färg more-icon
Utförande more-icon
Pris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon

Konstruktionstyp more-iconET more-icon

Bredd more-icon
Eker more-icon

återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
Typgodkännande komponent ABE-typgodkännande ECE-typgodkännande Kräver ingen registrering
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

18 tums fälgar på din bil - Bra storlek, bra val

18 tums vinterfälgar? Fälgar svarta 18 tum? 18 tums trimfälgar? Det finns termer som vi ofta använder, även om vi inte riktigt vet vad som ligger bakom dem. Det är precis vad de flesta tycker om fälgstorlekar. Vissa människor vet fortfarande att tumspecifikationen står för diametern på en alufälg, men bara ett fåtal kan använda den internationella längdenheten. Ombyggd är en 18-tums fälg drygt 46 cm hög. Om den ser liten, normal eller stor ut när den är monterad beror på vilken bil den är monterad på. Om man tittar på de fälgstorlekar som erbjuds som standard så finns 18-tums alufälgar i mitten. Du kan mest se dem på bilar av övre medelklassen eller fordon från medelklasssegmentet. Till exempel på Lexus GS, Volvo V70 och Mercedes E-klass. Letar du efter 18 tums alulfälgar? Inga problem, Velonity erbjuder dig ett stort urval av 18 alufälgar. Till exempel 18-tums drop center-fälgar, 18-tums BMW-fälgar, 18-tums svarta fälgar, 18-tums VW kompletta däck med mera.

18 fälgar, 18 tum, 18 tum fälgar

Passat 3C / B8 2-liters TDI 4Motion med 239 hk är ett exempel på en sportig mellanklassbil som passar riktigt bra med 18-tumsfälgar. Det kompletta däcket är gjort av 235/45 standarddäck och 7,5x18 fälgar med en offset på 38 och en bultcirkel på 5x112 gör att Volkswagen framstår som ännu mer närvarande och sportig. Även om 18-tumsfälgar har mer mellanklass som standard, kan bilar i kompaktklass – som Golf 7 GTI – förses med alufälgar av denna storlek. De framstår då särskilt stora och närvarande. Att åka med relativt stora fälgar är väldigt populärt bland framförallt tuners. Svarta 18-tumsfälgar eller billiga 18-tums alufälgar hittar du hos Velonity. Svarta 18-tums alufälgar och 18-tums BMW-fälgar är särskilt populära. Välj sedan rätt däck och skapa dina individuella kompletta däck. Det har aldrig varit så enkelt att få billiga 18 tums alufälgar! Köp nu online og spara pengar.

Senast uppdaterad: 2022-03-21

Visa mindre
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt