Välj bultcirkel

fallback-3d

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

17 Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6


Färg more-icon
Utförande more-icon
Pris more-icon


Säsong more-iconYta more-icon

Konstruktionstyp more-icon


ET more-icon


Bredd more-icon

Eker more-icon

återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
Typgodkännande komponent ABE-typgodkännande ECE-typgodkännande Kräver ingen registrering
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...

Välj fordon

Välj fordon

Välj fordon

Skapa komplett hjul

17 tums fälgar - Vad handlar det om vid 17 tums alufälgar? 

Hur stora är de 17 tums fälgarna vid kompletta däck? Diametern på en fälg, som vi känner som 17 tums fälgar eller 17 tums hjul, är cirka 43 cm. Om du konverterar till den internationella måttenheten kan du få en mycket bättre uppfattning om hur 17-tumsfälgar ser ut på din egen bil. Och denna effekt kan vara väldigt olika beroende på bil. Bland annat Mazda 6 och den ädla sportsedan Jaguar XE bär fälgar av denna storlek. Men förare av Audi A4 B9 väljer ofta 17-tums alufälgar, och inte utan baktankar. Kombinerat med sommardäck eller vinterdäck i 225/50, 7,5x17'' med en offset på 44 och en bultcirkel på 5x112 är det bästa valet om du vill undvika problem med TÜV. 

17 tums fälgar för DIG och DIN bil 

Vi hittar även gärna alufälgar med 17 tums sommardäck eller vinterdäck med 17 tums alufälgar till din bil, för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser främst 17-tums kompletta däck på kompakta och medelstora bilar. Sportiga bilar från framför allt kompaktsegmentet är ofta försedda med svarta 17-tumsfälgar, eftersom de framstår som extra stora på de relativt små fordonen och framhäver det sportiga utseendet. Till exempel brukar Golf 7 GTI och Ford Fiesta ST väljas med svarta 17-tums alufälgar som standard. På en övre mellanklassbil – som Audi A7 – ser de ganska små ut, så och om du gillar det iögonfallandet kommer du förmodligen att satsa på den större versionen. Är 17 tums stålfälgar för tråkiga för dig? Vill du köpa billiga 17-tumsfälgar till din bil online? Inga problem! Vi har ett stort urval av alufälgar i alla tänkbara stilar. 17-tums svarta hjul och 17-tums vinteralufälgar är särskilt populära – och vi har dem redo. Vår 3D-fälgkonfigurator hittar också rätt drömfälgar åt dig. 

Senast uppdaterad: 2022-08-11 

Visa mindre
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt