Välj bultcirkel

emotionbanner

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt

Speedline Fälgar och kompletta hjul

Tumstorlekar:
Märke more-icon
propertytype_id_6
Färg more-icon
Utförande more-icon

Pris more-icon


Säsong more-icon


Yta more-iconKonstruktionstyp more-iconET more-icon


Bredd more-iconEker more-icon
återställ x
Prisklass
återställ x
Liknar original
återställ x
Färgkategori
återställ x
återställ alla filter
Ladda en ny fälglista...
Skapa komplett hjul

Speedline fälgar - Skapad för att prestera

Aluminiumfälgar tillverkade med banbrytande teknologi. Lätt, säker och sportig! Sportfälgar för mästare och motorsportentusiaster. De spännande designerna hänger inte bara runt eller förvaras på lager – nej, de rullar på asfalten!

Filigran ekrar kännetecknar Speedlines alufälgar design. De ser inte bara dynamiska och sportiga ut, utan är också extremt lätta i vikt. Med fälgar i denna viktklass kommer din bil snart att köra som om den vore på racerbanan - varför inte prova själv.

Speedline- wheels - fynda nu hos Velonity!

Gillar du de attraktiva, sportiga Speedline-fälgarna? Så skynda dig och säkra dig en Speedline-fälg till ett oslagbart pris. Och direkt i vår webshop. Saknar du fortfarande rätt däck? Inga problem, för du kan även köpa kompletta däck hos oss.

Fälgar i tumstorlekar från 15 tum till 21 tum samt 4- och 5-hålskopplingar, Speedline alufälgar täcker ett stort urval av fordon som Audi, VW, BMW och Mercedes.

Speedline SL6 Vettore - ett riktigt blickfång för ditt fordon! Flowsmedjan med ett inre fallcentrum, en smart, sportig, solid design kännetecknar denna speciella fälg. Vi erbjuder dig denna fälg i 19 tum och 20 tum i färgerna jet black front cut och brons matt front cut.

Speedline SL7 Gladiator - den omisskännliga och kortfattade designen övertygar med de ovanliga, stängda ekrarna i form av steg. SUV-fälgen finns tillgänglig som en 5-hålsversion med ytan Ferric antracit matt främre utskärning. Tack vare flowformnings-tekniken uppfyller Speedline-fälgen de högsta kraven på lätthet och kvalitet. Den värdefulla lasergraveringen framhäver den sportiga karaktären och gör fälgen till en riktig höjdpunkt.

Konfigurera ditt fordon nu i vår 3D-fälgkonfigurator och ta en titt på våra Speedline-fälgar på din bil!

Speedline fälgar - Tillverkade i Europa

Speedline tillhör nu företaget Ronal och är det tillhörande premiummärket som Speedline Corse. Med huvudkontor i Härkingen, Schweiz, är företaget en av världens ledande tillverkare och leverantörer av alufälgar till personbilar och tjänstfordon. Företaget kan producera cirka 20 miljoner fälgar per år på olika produktionsplatser på tre kontinenter. Sedan det grundades 1969 har företaget vuxit kontinuerligt och sysselsätter idag runt 7 500 personer världen över, som i första hand delar en sak med sina kunder – den stora passionen för fälgar.

Oavsett om det är en Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Maserati eller Porsche så är nästan alla lyxmärken som har sportfordon på sin repertoar försedda med Speedline alufälgar. Varumärket Speedline Corse har till denna dag firat otaliga framgångar inom motorsporten. Tekniskt kunnande, hög kvalitet och spännande design kännetecknar Speedline-fälgarna. Om du letar efter en högkvalitativ sportsfälg kommer du definitivt att hitta den. Köp nu och spara pengar!

Senaste uppdatering: 2022-04-25

Visa mindre Visa mer
icon-cookie-tire-bitten Vi använder kakor
Vi använder kakor på vår webbplats. Vissa är väsentliga, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och din upplevelse. Genom att klicka på ”Acceptera alla” samtycker du till användning av cookies och annan teknik för att bearbeta dina uppgifter. För mer information, se vår Dataskyddspolicy.
checkbox-essenziell Viktigt
checkbox-marketing Marknadsföring
checkbox-statistiken Statistik
checkbox-externe-medien Externa medier

Välj fordon

  • Fordon
  • Registreringsskylt